Skip to content Skip to footer

Ako želite da se Vaše dete na vreme sprama za polaganje sertifikacionih ispita koje će kasnije moći da koristi za upisivanje na fakultet u inostranstvu ovo je pravi kurs za nju ili njega. 

Pripreme za KET, PET, FCE, CAE ispite počinju već od osnovnoškolskog uzrasta gde se deca upoznaju sa testovnom situacjom.

Najveći problem kod učenika je kada mora da u datom roku pokaže ono što je tokom cele godine radio. Kada se nadje u novoj sredini gde je pod pritiskom meranja vremena i gde mu se ocenjuje svaki odgovor, učnik često pod tremom ne pokaže realno znanje koje ima. Zato postoji drugi deo priprema kroz simulacije testova i priprema za testovnu situaciju tako da kada učenik bude dobro upoznat šta ga očekuje može da se oseća kao na svom terenu. Danas kada je egleski postavljen kao imperativ u svim sferama naseg života, naša je odgovornost da decu obučimo da slobodno i sa puno samopouzdanja koriste znaje engleskog jezika. Dugogodišnje iskistvo u radu sa decom kao nastavnik i kao psiholog mi je pomoglo da prepoznam potrebe deteta i da u par časova ostvarimo poverenje i da sa lakoćom savladavamo sve prepreke i u udjemo u nezaboravnu avanturu koja je više od učenja jezika.  

Način prijave

Kako bi mogli da kreiramo kurs za potrebe Vašeg deteta neophodno je da uradite sledće korake:

Individualnii čas

12€

Jedan čas u trajanju od 60min

Individualni časovi

110€

Paket od 10 časova

Individualnii časovi

200€

Paket od 20 časova