Skip to content Skip to footer

Predavač

Marina profesor engleskog jezika


Na moju sreću uvek sam mogla da spojim ono što volim. Još od samog početka studija psihologije predavala sam engleski deci i odraslima. Od tada te dve stvati ostaju neraskidive u mom životu.

Nakon završenih studija imala sam priliku da radim kao psiholog i da predajem engleski u istoj školi. Pripravnički staž sam završila u Domu zdravlja Zmaj Ognjena Vuka na razvojnom savetovalištu i savetovalištu za mlade. Transakcionu analizu TA-101 sam prošla u Zagrebu koja mi je pomogla da na konstruktivan način približim polaznicima veštine komunikacije i napravim atmosferu koja je više od samog časa.

Odrastala sam u porodici izvornih govornika engleskog jezika, te je engleski moj život. Usavršavala sam jezik na koledžu u Londonu, ali takođe i na filološkom fakultetu u Beogradu. Znanje i veštine koje sam sticala na studijama primenjujem u radu sa učenicima.

Edukacija nikada ne prestaje , učimo dok smo živi i zato imali 7 ili 77 godina javite se da rastemo zajedno. Učenje jezika nije sprint, shavtite to kao maraton koji zahteva neprekidno ulaganje energije, ali na tom putu do željenog cilja uživajte u pejzažima na svakom novom koraku.

Iskustvo

Iskustvo

Dugogodišnje iskustvo u radu sa decom i odrasilma me je navelo na ideju da osmislim svoj metod rada. Kombinacija znaja psihologije i iskustvo u radu u nastavi mi je pomoglo da na sto lakši i peijemčiviji način pomognem učenicima da usvoje znanje engleskog jezika i da steknu samopouzdanje da ga uspešno koriste. 

Godina iskustva
0 +
Zadovljnih polaznika
0 +
Sati rada
0 +
Sati rada
0 +

Utisci polaznika

Maja Mali

Pretpostavljam da nije lako podučavati dvoje dece istovremeno i to prilično male i nemirne, zadržati im pažnju i zainteresovati ih za engleski jezik. Veoma sam zahvalna mama, moji dečaci sada kao srednjoškolci pričaju engleski. Period učenja sa Vama će ostati u lepom sećanju.

Maja Mali

Novi Sad
Bojana Vujnić

Da bih se pripremila za intervju na engleskom, krenula sam na časove kod Marine. Ona lako i brzo proceni koji je metod u učenju najbolji za tebe. Otvorena je za sva pitanja, puna razumevanja i strpljenja, ali najviše mi se svideo njen pozitivan i motivišuci pristup u učenju. Zahvaljući tome, ja kao učenica osećala sam zadovoljstvo i jedva čekala naredni čas. Sve je to doprinelo da moje samopouzdanje u komunikaciji na engleskom poraste.

Bojana Vujnić

Novi Sad
Danijela Vojnovska

Classes with Marina have been so worthwhile! Marina has an amazing way of breaking things down so that they are understandable, and always keeping it light and fun.

Danijela Vojnovska

New York